Prof.Zef Preçi: Rishikimi i buxhetit dhe propaganda e panevojshme e z.Rama

216
Sigal

Miq te fb!

Ju lutem lexojeni me kujdes kete lajm per te kuptuar se qeverite Perendimore e kane marre seriozisht minimizimin e efekteve negative te pandemise se Coronavirus-it ne ekonomi. Nderkaq ne vendin tone shoh qe Kryeministri Rama ka leshuar nje “ferman” te ri, dmth nje Akt-Normativ ku sipas Topc Channel bie ne sy …gjoba dhe nuk flitet per buxhet te rishikuar per te mbeshtete me perparesi shendetesine me infrastrukture dhe paga suplementare, si dhe per te ndihmuar ekonomine. Te mos harrojme se jane te pakten 500 mije shqiptare jetojne me me pak se 5$/dite per fryme kur jane ne pune… Po tani qe ekonomia ka ndaluar frymemarrjen, keta qytetare dhe te tjeret me se do te ushqehen? Kesaj pyetjeje duhet t’i jape urgjentisht pergjigje qeveria dhe zt. Rama…
Mendoj se rishikimi i buxhetit eshte detyra me immediate e qeverise me shume se sa propaganda dhe protagonizmi
i panevojshem i zt. Rama..

Lexojeni