Prof. Arben Malaj: Johann Sattler Qytetar Nderi i Vlorës së Pavarsisë

279
Sigal

Qyteti e Vlorës i akordoi ambasadorit të Austrisë në Shqipëri Dr Johann Sattler titullin e lartë “Qytetar Nderi” për kontributet e jashtëzakonshme, në zgjerimin dhe thellimin e bashkëpunimit midis dy vendeve. Çelja e konsullatës së Nderit të Austrisë për Shqipërinë jugore në Vlorë, është produkt i vizionit dhe përkushtimit të ambassador Sattler. Universiteti “Ismail Qemali” i akordoi Dr Johann Sattler titullin e lartë shkencor “Doctor Honoris Causa” për kontribute në bashkëpunimin shkencor dhe kulturorë. Urime Johannit në detyrën e lartë si Përfaqësuesi i BE në Bosnie Hercegovinë.