Presidenti Meta: Të huajt të mos tallen me shqiptarët

246

Gjatë konferencës për shtyp, Presidenti Ilir Meta kritikoi të huajt dhe sjelljen e tyre ndaj votimeve moniste të 30 qershorit dhe për të gjithë situatën e rëndë politike. Sipas Kreut të Shtetit, ndërkombëtarët nuk po reagojnë në lidhje me situatën e rëndë të shkeljeve të Kushtetutës dhe po mbështesin qeverinë.