Sigal

Meta: Vlerësoj lidershipin e Guterres në përpjekjet e tij për të reformuar OKB

Meta: Shqipëria i mbetet besnike parimeve themelore të Organizatës së Kombeve të Bashkuara

Meta: Shqipëria mbështet diplomacinë parandaluese në dobi të paqes e sigurisë

Meta: Shqipëria mbështet diplomacinë parandaluese në dobi të mbrojtjes së të drejtave të njeriut

Meta: Qëllimi kombëtar i Shqipërisë është anëtarësimi në BE

Meta: Me rëndësi që Ballkani, në frymën e integrimit europian, të forcojë bashkëpunimin rajonal

Meta: Shqipëria po luan një rol të rëndësishëm konstruktiv në rajon

Meta: Ambicia e Shqipërisë, për të qenë anëtare e Këshillit të Sigurimit për vitet 2022-2023

Meta: Shqipëria anëtare e Këshillit të Sigurimit, kontribut në interes të paqes e sigurisë rajonale e globale

Meta: Shqipëria anëtare e Këshillit të Sigurimit, një zë përfaqësues i Ballkanit në këtë organizatë të rëndësishme

Guterres: Vlerësoj rolin shumë të rëndësishëm të Shqipërisë në rajonin e Ballkanit Perëndimor

Guterres garanton Metën: Mbështetje projekteve zhvillimore në Shqipëri dhe në rajon