Presidenti Meta: Mirënjohje për forcat e policisë dhe ushtrisë në ruajtjen e shëndetit të qytetarëve

275
Sigal

Mbëmjen e sotme, Presidenti Meta në vazhdën e mesazheve inkurajuese dhe mbështetëse ndaj veprimeve qeveritare që janë në ruajtje të shendetit dhe jetës së qytetarëve, ka postuar një status, ku thekson mirënjohjen e tij për forcat e armatosura shqiptare.

Ja se ç’shkruan Presidenti Meta:

“Mirënjohje të thellë dhe falenderim për çdo efektiv të Forcave të Armatosura dhe Policisë së Shtetit në krye të detyrës!
SË BASHKU PËR TË MBROJTUR SHËNDETIN E ÇDO QYTETARI”