Presidenti Meta merr pjesë në promovimin e librit, “Nocturn” të Bamir Topit

396

Ceremonisë së promovimit të librit iu bashkua edhe Presidenti i Republikës Ilir Meta.

Teksa publikon në rrjetet sociale një foto nga takimi me ish-Presidentin Topi, Meta shpreh kenaqësinë e takimit me mikun dhe kolegun e tij.

“Kënaqësi të merrja pjesë në promovimin e librit “Nocturn – Kur arsyeja errësohet nga pushteti”, të mikut dhe kolegut tim, ish-Presidentit, Bamir Topi”, shkruan Presidenti Ilir Meta.

Kënaqësi të merrja pjesë në promovimin e librit “Nocturn – Kur arsyeja errësohet nga pushteti”, të mikut dhe kolegut tim, ish-Presidentit, Bamir Topi.