Presidenti Meta i përgjigjet ish-ambasadorit italian: I bindur se do ta kaloni edhe këtë krizë të rëndë

85

Presidenti Meta i është përgjigjur nëpërmjet rrjetit social facebook, mesazhit të ish-ambasadorit të Italisë në Shqipëri në vitet 1993-1997, z, Paolo Foresti
‘I dashur Ambasador Foresti!
Duke uruar shëndet të plot? për Ju, familjen Tuaj dhe t? gjith? popullin e dashur italian, jam i bindur se me kurajo dhe vendosmëri do ta kaloni edhe këtë krizë të rëndë. I nderuar të kemi bashkëpunuar në një kohë të vështirë për popullin shqiptar, si ajo e vitit 1997, kur Ju dhe populli italian na u gjendet pranë. Përqafime strategjike gjithashtu!’
Ndërkohë që në mesazhin e tij z, Foresti shkruante
‘I dashur z. President! Në kohë të vështira dhe të errëta kemi kaluar…. edhe bashkë.
Do të kalojë edhe kjo me entuziasëm dhe me pasion do të rimarim rrugën tonë të ndërprerë shpresoj me më shumë përgjegjshmëri dhe më të drejtë se më parë’