Pojana: Të bashkuar ne do ia dalim të thyejmë regjimin e oligarkisë për t’i dhënë jetë Shqipërisë së rinisë

30
Sigal

Sekretari i Përgjithshëm i LSI Tiranë, Klevi Pojana ka zhvilluar një takim me të rinj në Njësinë 8. Me anë të një postimi në rrjetet sociale Pojana shkruan se të bashkuar ne do ia dalim të thyejmë regjimin e oligarkisë për t’i dhënë jetë Shqipërisë së rinisë.

Postimi i tij i plotë: 

#LRI = Super energji

Koha është tani, dhe koha është e të rinjve!
Të bashkuar ne do ia dalim të thyejmë regjimin e oligarkisë për t’i dhënë jetë Shqipërisë së rinisë!

#bashkëpërNDRYSHIMIN