Petrit Vasili: Përmbytjet në Shkodër, Rama shkon në Durrës, se aty te Porti i Durrësit i kruhet!

44
Sigal

Nga Petrit Vasili/

Rama vetem te Porti i Durresit e ka mendjen dhe kembet vetem atje e çojne se e do shume e ka si Jovan Bregu magazinen.

Prandaj le nam dhe shkon ne Durres ku halli i madh eshte ne Shkoder e Lezhe.

Te gjithe mendonin me logjike se do te shkonte qe te djelen ne Shkoder por nuk foli asnje fjale, dhe sot e filloi nga Durresi.

Qarku me permbytjet me te renda dhe siperfaqen shume me te madhe eshte Shkodra dhe pastaj eshte Lezha gjithashtu e goditur mjaft rende nga permbytjet

Ky Edi Rama shkon ne Durres kur problemet madhore jane ne Shkoder e Lezhe.
Ky mire, qe hap portat pa lajmeruar dhe permbyt qytetaret por as nuk shkel ne Shkoder.
Rama superllafazani i Portit te Durresit eshte memec per Shkodren.