Petrit Vasili: 29 nëntori i pyetjeve të mëdha me përgjigje negative!

28
Sigal

 

▪️A eshte Shqiperia plotesisht demokratike? ▪️A funksionon shteti i se drejtes dhe barazia perpara ligjit? ▪️A jane te pavarura tre pushtetet dhe a funksionojne ato vetem ne respekt te Kushtetutes dhe ligjit? ▪️A respektohen lirite dhe te drejtat e njeriut? ▪️A penalizohet qytetari kur mendon ndryshe nga pushteti? ▪️A eshte e sigurte prona private? ▪️A eshte i paprekshem dhe i garantuar interesi publik? ▪️A eshte Shqiperia vendi ku shqiptaret duan te jetojne? ▪️A eshte e lire media qe te thote vetem te verteten pa presion dhe shantazh? Keto pyetje kane sot qe te gjitha nje pergjigje negative! Per fat te keq idealet e te te reneve per atdhe ne beteje me nazifashistet jane sot me te rrezikuara se kurre me pare!