PD publikon videon: Kë duhet të besojmë, Edi Ramën e 9 apo 10 Marsit?

340
Sigal

Partia Demokratike ka krahasuar deklaratat e kryeministrit Edi Rama. Bëhet fjalë për deklaratën e datës 9 dhd 10 mars të kreut të qeverisë, lidhur me situatën e krijuar nga përhapja e koronaviruist në vend.

Më 10 mars Rama tha se numri i të prekurve është rritur dhe Shqipëria është në luftë kurse një ditë më parë ai ka thënë se nuk është fundi i botës dhe nuk jemi të rrezikuar.

“Kë duhet të besojmë, kryeministrin e djeshëm apo të sotëm?” , shkrua Partia Demokratike në një video të shpërndarë në rrjetet sociale.