“Oktapodi” Soros vjen në Tiranë. Kupola që drejton ekonominë tonë, nën maskën e një samiti

450
Sigal

E kemi parë se
si është varur në çdo shtyllë në bulevardin Dëshmorët e Kombit njoftimi për
samitin e parë të diasporës shqiptare. Duket fantastike…nëse nuk do të qe një
aktivitet as më pak e as më shumë por…i manjatit Xhorxh Soros dhe dorës së tij
në Shqipëri! CID (Center for International Developement), themeluar nga Eleni
Papulias, me mbështetjen e Sokrat Kokkalis është “boss-i” i ekonomisë
shqiptare. Në dasmën e Xhorxh Soros, në vitin 2013, Edi Rama ka firmosur
platformën ekonomike të bërë nga CID. Drejtor i CID është Ricardo Hausmann. Ky
njeri tepër i afërt i Xhorxh Soros u akuzua vjet se kishte negociuar pisët me
Bankën Botërore për tridhjet e ca miliardë USD. Afera u zbulua pas një përgjimi
telefonik me një oligark venezuelian. Ky njeri është në Tiranë për samitin e
diasporës shqiptare!? Dhe jo vetëm ai. Nëse kërkon të konklavë Xhorxh Soros eja
në datat 18 deri 20 nëntor në Tiranë. Ke gjithë panelin “Soros” që heq për
hunde ekonominë shqiptare, përmes satrapëve Edi Rama dhe të tjerë.