Nuk mund tja lëmë fatin e fëmijëve dhe të ardhmen e kombit, hajdutëve, kriminelëve dhe gjarpërinjve të politikës

219

Analisti dhe publicisti i njohur ,Kim Mehmeti , vjen me një mesazh të fortë drejtuar shqiptarëve lidhur me politikën që po na udhëheq sot.

Në mesazhin e tij analisti thekson se mbase pas kësaj pandemie e nesërmja do të na dëshmojë se  nuk mund të tallemi me vetveten duke ua lënë në duar hajdutëve, kriminelëve,e të jemi të pandërgjegjshëm ndaj vetvetes.

“Nuk u lihet fati i fëmijve tuaj kujdoqoftë, sic filluam ne.Gjarpërinjve ua lamë në duar e kujt na dilte përpara”,-shprehet Mehmeti

“Sado properëndimorë të jemi, ilaçet e miellin duhet t’i blejmë me parat tona. Andaj nuk mjafton të prodhojmë vetëm spektakle me bukuroshe cullak, por do na duhen edhe ara të mbjella me grurë e misër!

E përderisa qëndroni të mbyllur nëpër shtëpitë tuaja, kujtoni fëmijët e vendeve në luftë, të rrezikuar nga ‘virusi’ më i rrezikshëm në këtë botë – ai i quajtur njeri, si për shembull ata palestinez, që me vite nuk mund të dalin jashtë e të luajnë lirshëm.

Rikujtoni edhe ata 6 milion fëmijë që brenda një viti vdesin nga uria, e për të cilët askush nuk e ngre këtë zhurmë mediatike si tani kur këtij planetit, ia ka vënë ‘çelësin’ virusi Covid-19!”

Ja intervista e plotë:

Interviste

Kim Mehmeti: "Sado properëndimorë të jemi, ilaçet e miellin duhet t’i blejmë me parat tona. Andaj nuk mjafton të prodhojmë vetëm spektakle me bukuroshe cullak, por do na duhen edhe ara të mbjella me grurë e misër!E përderisa qëndroni të mbyllur nëpër shtëpitë tuaja, kujtoni fëmijët e vendeve në luftë, të rrezikuar nga ‘virusi’ më i rrezikshëm në këtë botë – ai i quajtur njeri, si për shembull ata palestinez, që me vite nuk mund të dalin jashtë e të luajnë lirshëm. Rikujtoni edhe ata 6 milion fëmijë që brenda një viti vdesin nga uria, e për të cilët askush nuk e ngre këtë zhurmë mediatike si tani kur këtij planetit, ia ka vënë ‘çelësin’ virusi Covid-19!" (Kim Mehmeti)

Gepostet von Kim Mehmeti am Sonntag, 22. März 2020