Nga Jozefina Topalli te Ina Zhupa, 6 gratë që u zgjodhën në Kryesinë e PD

208
Sigal

Ka përfunduar procesi i numërimit të votave për zgjedhjen e Kryesisë së re të Partisë Demokratike. 

Nga 20 anëtarë të Kryesisë së PD që zgjidhen me votë, 6 do të jenë gra.

6 gratë që kanë fituar me shumicë votash janë: 

Fatbardha Kadiu

Jozefina Topalli

Ina Zhupa

Edit Harxhi

Mimoza Hajdarmataj

Eleina Qirici

Në votim kanë marrë pjesë 227 anëtarë, nga 280 anëtarë që ka Këshilli Kombëtar i PD

6 vota kanë qenë pjesërisht të vlefshme dhe 2 të pavlefshme.