Neveria që ecën

281
Sigal

Nga Flutura Açka

Mendojeni se çfarë çmimi të lartë ka Teatri Kombëtar, sa është gati të mbledhë të gjithë neverinë e shqiptarëve dhe si kusar, natën, gjuan…

Përgatituni ju me pultin në dorë, nesër do të jetë te Fevzi, Ilva, Hila, Eni… dhe do të shpallet çlirimtari i qytetit dhe ju do të jeni barbarët që nuk e kuptoni “dashurinë” e tij përdëllyese për qytetin.

Kjo, sepse në 30 vjet që hyj premierave të Teatrit Kombëtar, nuk e pashë një herë, ngaqë ka neveri për Artin e Vërtetë

Ngaqë ështē zëdhënës i Artit Malinj të Antipopullit

Ç’trishtim!

Atdhe i pashpresë!