Në Greqi, zv.ministrat e Ramës vinjë dhe ikin fshehurazi…

563
Sigal

Nga Athina, Shpëtim Zinxhira

Nga kush kanë frikë këta zv.ministra që vijnë dhe ikin fshehurazi në Greqi.

Një informacion i ardhur dhe i konfirmuar nga vetë burimet e përfaqësisë sonë në Athinë.

Është zv.ministri i MPJSH zoti Genti Tare, i cili kryesonte një grup kontrolli për tre ditë resht pas denoncimeve të njëpasnjëshme për korupsion që e ka kryer këtë ambasadë në çiflik të Adriana Hobdarit.

Zv.ministri nuk pati kurajon te informonte median shqiptare ne Athine, po ashtu si erdhi ashtu iku…

Por, problemet qendrojne shpërdorimet e fondeve publike dhe arroganca nuk u preken fare nga ky zv.minister që paguhet nga parat e shqiptarve.

Në dijeni për këto marëzira që sekserët janë bërë konsuj dhe shikasit vulosin është jo vetëm ministri përkatls Gent Cakaj me të cilin edhe kam komunikuar për këto turpe po edhe vete kryeministri ku i kam derguar dhe nje video.

Por…

Nga kush kini frikë ju zoti Tare që vini si “kaçak” dhe ikni fshehurazi si “hajdut”?