Mziu: ElisaSkënderbeut shet si investim të rilindjes ndërtimin e shkollave dhe mashtron opinionin publik

82
Ish Kryetari i Bashkisë Kamëz ka nxjerrë zbuluar mashtrimin e inagurimit të shkollës “Hillary Clinton”. Sipas Xhelalit emrin “Hillary Clinton” të shkollës në Kamëz e kalon dhe në shkollën Frutikulturë?!!! Për shkollën në Frutikulturë u gjetë trualli, u hartua projekti dhe u financua 50% e vlerës nga Bashkia që drejtoja unë, ka mbaruar një vit më parë. Rilindasi 6% nuk e mobiloj, filloj këtë javë funksionimi i saj.
“ElisaSkënderbeut GËNJEN duke e shitur si investim të rilindjes dhe MASHTRON opinionin publik duke i vendosur emërin e shkollës gërmadhë të Kamzës, një shkolle tjetër në Frutilulturë!!! Në shkollat e Kamzës mësimi zhvillohet me 4 turne, pa kushte, pa energji, munges mësuesish.”, shkruan ndër të tjera Mziu.
Postimi i plotë
Mashtrimet e ElisaSkënderbeu të doganës nuk kanë të sosur!
Inaugurojnë shkollën e ndërtuar nga Bashkia kur drejtohej nga unë, si investim të tyre, një Gënjeshtër Skandaloze Rilindase!!!
Shkolla “Hillary Clinton” në Kamëz në mënyrë korruptive u prishë dhe sot është gërmadhë.
Por ElisaSkënderbeu e rilindjes njëlloj si trafikantët, deputet dhe Kryetarët e Bashkive të rilindjes që përdorin shumë emra, bënë mashtrimin e radhës me dy shkolla një emër!!!
Emërin “Hillary Clinton” të shkollës në Kamëz e kalon dhe në shkollën Frutikulturë?!!!
Për shkollën në Frutikulturë u gjetë trualli, u hartua projekti dhe u financua 50% e vlerës nga Bashkia që drejtoja unë, ka mbaruar një vit më parë. Rilindasi 6% nuk e mobiloj, filloj këtë javë funksionimi i saj.
ElisaSkënderbeut GËNJEN duke e shitur si investim të rilindjes dhe MASHTRON opinionin publik duke i vendosur emërin e shkollës gërmadhë të Kamzës, një shkolle tjetër në Frutilulturë!!!
Në shkollat e Kamzës mësimi zhvillohet me 4 turne, pa kushte, pa energji, munges mësuesish. #ElisaSkënderbeuDoganës & #PipipimPapapamPapapam6% do të marrin humbjen më të thellë në zgjedhjet Qendrore e Vendore të 25 Prillit.