Mitingu madhështor i LSI/ Erisa Xhixho: Më 25 prill do i kthejmë Shqipërinë shqiptarëve

44
Sigal

Erisa Xhixho, kandidate dhe njëherësh nënkryetare e LSI në mitingun përmbyllës përballë mijëra qytetarëve të ardhur nga gjithë Shqipëria ftoi të gjithë shqiptarët të votojnë numrin 6.

Besoni tek Lëvizja Socialiste për Integrim, më 25 prill do ti kthejmë Shqipërinë shqiptarëve. Kjo qeverisje duhet të marrë mësim në 25 prill, pasi i shkatërroi Shqipërisë trashëgimin, betonizoi vendin dhe largoi shqiptarët nga vendi.