Mesazhi i fortë i ministrit italian: Duhet të godasim të “paprekshmit” dhe trafikantët

385
Ministri i Brendshëm italian Marco Minniti, ka përcjellë një mesazh të rëndësishëm në kuadër të operacioneve kundër trafikut të lëndëve narkotike. Nga Pallati i Kongreseve, ku janë prezantuar rezultatet e raportit të monitorimit nga ajri për vitin 2017, ministri italian theksoi se Shqipëria dhe Italia duhet të godasë trafikantët e drogës dhe “të paprekshmit”.