Martin Henze: Benzina e tankeve në rrugët e Shqipërisë financohet me paratë e BE

92

Martin Henze, Këshilltar i CDU, parti qeverisëse në Gjermani, i është drejtuar ambasadorit të Bashkimit Europian në Tiranë, Lugji Soreca përmes një komenti në Twitter.

Henze shprehet se financimi i tankeve është një goditje për Shqipërinë dhe se njerëzit po vdesin për shkak të politikes katastrofike të Ramës.

“Në 2.8 milion banorë raportohen 300 maska”, thekson ndër të tjera eksperti gjerman.

Ja komenti i plotë:

Ambasador Soreca! Sjellja juaj është e turpshme për BE-në, tanket janë goditje për Shqipërinë, me siguri benzina e tankeve është financuar nga paratë e ndihmës së BE, materiali, testet, pajisjet mungojnë, njerëzit vdesin për shkak të politikës katastrofike së Ramës, etj. Ata raportojnë për 300 maska, me 2.8 milion banorë.