LSI mbledh Konventën Kombëtare Zgjedhore

222

Lëvizja
Socialiste për Integrim mbledh Konventën Kombëtare Zgjedhore në pallatin e
sportit “Asllan Rusi”

Petrit
Vasili i cili mban postin e kreut të grupit parlamentar të LSI-së

“Ka
jo kap njerëz që mund dhe të mërziten nga LSI dhe shpesh më bëjnë pyetje: Si ka
mundësi? Por unë kam një përgjigje LSI rritet sepse nga njëra anë mundon të
frenojë të keqen dhe shtyn përpara të mirën”