LSI Durrës, Elona Guri: Nuk ka mision më fisnik se të jesh zëri i njerëzve të thjeshtë dhe të qeverisësh duke i shërbyer

108
Sigal

Drejtuesja politike e LSI në Qarkun e Durrësit, Elona Guri në prag të zgjedhjeve të 25 prilli ka vazhduar takimet me banorët e qytetit bregdetar për të parë problematikat që ata kanë hasur nga mosinteresimi i qeverisë.

“Nuk ka mision më fisnik se të jesh zëri i njerëzve të thjeshtë dhe të qeverisësh duke i shërbyer.”,- shprehet Guri në një postim të sajin të shpërndarë në rrjetet sociale.

 

Postimi i saj i plotë:

Nuk ka mision më fisnik se të jesh zëri i njerëzve të thjeshtë dhe të qeverisësh duke i shërbyer.
Kjo është LSI
Elona Guri
LSI Durrës
#DurresiShtepiaJuaj
#LSI