Lënia e bashkive dhe djegia e mandateve, anëtarët e PD ‘shuplakë’ Bashës: Dëmtoi PD-në

163
Sigal

Në sondazhin e publikuar mbrëmjen e sotme nga eksperti italian Antonio Noto i është kushtuar rëndësi edhe dy momenteve vendimtare të PD dy vite më parë, djegia e mandateve parlamentare dhe lënia e bashkive duke mosmarrë pjesë në zgjedhjet e 30 qershorit. 

Plot 91.7% e anëtarëve të PD të anketuar mendojnë se vendimi i Bashës ndikoi për keq, duke bërë atë përgjegjës për pasojat e mëpasme politike për PD-në dhe opozitën në tërësi.

Vetëm 3% e anëtarëve demokratë e inkurajojnë Bashën dhe mendojnë se ndikoi për mirë.

Ndërsa 5.3% nuk janë përgjigjur.

Në tabelën më poshtë gjeni rezultatet e sondazhit: 

Image