Kryeministri Rama: Deri më tani kemi ndihmuar 163.811 familje me ushqime

147
Sigal

Përmes një video-mesazhi në facebook, kryeministri Rama thotë se deri më tani janë ndihmuar në total 163.811 familje.

Rama shton se këtë të dielë janë ndihmuar mbi 3 mijë familje e individë me ushqime në këto kohë të koronavirusit.

Postimi i Edi Ramës në Facebook

163.811 familje/ Individë në nevojë dhe pensionistë të vetmuar janë ndihmuar me ushqime e barna mjekësore deri tani.

Sot ndihmuam 3.083 familje/ individë.

Do të vazhdojmë kështu, nesër, pasnesër, papushim deri në fund të luftës.

#TiNukDoJeshKurrëVetëm❤🔴 163.811 FAMILJE/ INDIVIDË NË NEVOJË DHE PENSIONISTË TË VETMUAR JANË NDIHMUAR ME USHQIME E BARNA MJEKËSORE DERI TANISOT NDIHMUAM 3.083 FAMILJE/ INDIVIDË 🔴 DO TË VAZHDOJMË KËSHTU, NESËR, PASNESËR, PAPUSHIM DERI NË FUND TË LUFTËS#njëAtdhe 🇦🇱 #njëFamilje

Gepostet von Edi Rama am Sonntag, 5. April 2020