Kryemadhi: Socialistët e ndershëm do t’i fundosin fuksat e Rilindjes!

51
Sigal

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ka publikuar një video duke dhënë një mesazh për debatin e fundit për patronazhistët.

Kryemadhi thotë se ata që do të fundosin patronazhistët, apo siç ajo i quan ‘Fuksat e Rilindjes’ do të jenë socialistët e ndershëm.

Sipas saj shqiptarët do të jenë njerëz të lirë dhe me dinjitet në shtëpinë e tyre.


STATUSI NGA MONIKA KRYEMADHI

Socialistët e ndershëm do fundosin Fuksat e Rilindjes me votën për LSI në 25 Prill. Shqiptarët do të jenë njerëz të lirë dhe me dinjitet në shtëpinë e tyre.

#VOTO6 🗳

#VOTOLSI 🌹