Kryemadhi: Shqiptarët shumë shpejt do të mbeten pa rroga

245

Në një lidhje direkte pwr emisionin ‘Opinion’ kryetarja e Lwvizjes Socialiste pwr Integrim ka akuzuar ministrinw e Financave pwr mungesw transparence duke u shprehur se shumw shpejt administrate shtetwrore do tw mbetet pa rroga.

‘Të mos harrojmë kolapsin ekonomik që do tu ndodhi shumë shpejt, ku do të ngelen shqiptarët pa rroga dhe pensionistët pa pensione. Kjo është akoma më e rëndë, që fshehja e transparencës në Ministrinë e Financës për thesarin është një krim tjetër.
Si do të ngelen pa rroga zonja Kryemadhi, se ky është panik?
Po po pa rroga do ngelen, nuk është panik ky. Le të ma dërgojë policinë tani mua siç ia dërgoi Çim Pekës për panik. Këtë le ta tregojë edhe njëherë, të zbardhë faqen Ministria e Financave, që e ka të detyruar me ligj për të treguar gjendjen e saj se si është buxheti i shtetit. Të tregojnë të ardhurat se çfarë ndodh.’