Komisioni i Rithemelimit futet në Selinë e PD-së në Korçë, deputetja merr pjesë në mbledhje

247
Sigal

Komisioni i Rithemelimit të degës së Partisë Demokratike te Korçes ka zhvilluar ditën e sotme një mbledhje në selinë e këtij qyteti.

Komisioni i Rithemelimit mundi te hynte ne Seline e deges lokale te PD te Korçes, duke i marre celesin pronarit te ndërteses.

Ne mbledhje, veç deputetes Sorina Koti, kanë marrë pjesë edhe anetaret e Komisionit te Rithemelimit, Arben Ristani dhe Edit Harxhi.

Rikujtojmë se pak ditë më parë , Komisioni i Rithemelimit arriti të zhvillonte mbledhje dhe në Selinë e PD-së në Berat, e para që hapi dyert për mbështetësit e Berishës.