Klevis Balliu: Lulzim Basha kërkon të shesë Partinë Demokratike tek kthetrat e Edi Ramës për përfitime finaciare

122
Lulzim Basha kërkon të shesë Partinë Demokratike tek kthetrat e Edi Ramës për përfitime finaciare.
Nuk do lejohet që të shiten demokratët dhe kauzat opozitare.
Më 11 Dhjetor pazaret me pluralizmin dhe demokratët marrin fund.
Më 11 Dhjetor Kuvendi i Partisë Demokratike do të rithemelojë partinë për një PD më të fortë, më të hapur dhe më të bashkuar.
Sigal