Klajda Gjosha; Investimi në sport është investimi te një shoqërie të shëndoshë

223
Sot mëngjesi ishte shumë i bukur në @arenafitbox 🥊Me të rinj të talentuar që trajnohen me një nga sportistët më të mirë në fushën e boxit, disa herë me titullin kampion @albisorra.boxing🏅Investimi në sport është investimi te një shoqëri të shëndoshë, është investimi te breza me vlerë dhe të dobishëm për vendin. 25 Prilli do të jetë dita e ndryshimit të madh dhe sfidës që gjithësecili nga ne ka për të ardhmen!
Sigal