Kërpaçi: LSI, 15 vjet forca e shpresës së rinisë shqiptare dhe frymëzimit të njerëzve të thjeshtë!

663
Sigal

LSI, 15 vjet forca e shpresës së rinisë shqiptare dhe frymëzimit të njerëzve të thjeshtë!

LSI i ka dhënë zë dhe forcë përfaqësimi të rinjve, gruas shqiptare, dhe qytetarëve Shqiptarë.

Si në ditën e themelimit e deri më sot, qëllimi jetik si punësimi, rritja e standarteve demokratike, dhe mbi të gjitha fuqizimi i brezit të ri bashkë me integrimin e shqiptarëve në familjen e madhe europiane kane qenë misione të patjetërsueshme të LSI .

Falenderime të sinqerta për të gjithë ideatorët, themeluesit dhe kontribuesit ndër vite të Lëvizjes Socialiste për Integrim, projektit politik më të rëndësishëm të historisë pluraliste Shqiptare.

LSI 15 vjeçare na gjen me përgjegjësinë për Shqipërinë pas vitesh, për të vazhduar luftën drejt Shqipërisë Europiane dhe që i përket të rinjve!

LSI, 15 vjet forca e shpresës së rinisë shqiptare dhe frymëzimit të njerëzve të thjeshtë!LSI i ka dhënë zë dhe forcë përfaqësimi të rinjve, gruas shqiptare, dhe qytetarëve Shqiptarë.Si në ditën e themelimit e deri më sot, qëllimi jetik si punësimi, rritja e standarteve demokratike, dhe mbi të gjitha fuqizimi i brezit të ri bashkë me integrimin e shqiptarëve në familjen e madhe europiane kane qenë misione të patjetërsueshme të LSI .Falenderime të sinqerta për të gjithë ideatorët, themeluesit dhe kontribuesit ndër vite të Lëvizjes Socialiste për Integrim, projektit politik më të rëndësishëm të historisë pluraliste Shqiptare. LSI 15 vjeçare na gjen me përgjegjësinë për Shqipërinë pas vitesh, për të vazhduar luftën drejt Shqipërisë Europiane dhe që i përket të rinjve!

Gepostet von Floida Kerpaci am Freitag, 6. September 2019