Kërpaçi: Bashkë për t’i thënë “Jo” rilindjes së premtimeve të pambajtura

53

Në njësinë 11, Tiranë ku bashkë me Gentin vazhdojmë proçesin e zgjedhjeve në parti.

Suksese ekipit të Laprakës
🔥
#Bashkë për ti thënë JO rilindjes së premtimeve të pambajtura! Premtuan 300.000 vende të reja pune, por mbi 80% e të rinjve janë larguar! Premtuan shëndetësi falas, por sot vuajmë për të marrë shërbimet cilësore!
↪25 prill, Dita e rinisë, e Shqipërisë🇦🇱
Imazhi mund të përmbajë: 14 njerëz, njerëz që qëndrojnë dhe E brendshme