Jul Deda: Sot, Kushtetuta kërkon ndihmën tonë për të shpëtuar veten dhe Shqipërinë

176

Pas orë para nisjes së manifestimit të thirrur nga Presidenti Ilir Meta, artisti i njohur Julian Deda, i shtohet listës së artistëve e personazheve të tjerë të njohur, që do të jenë sot në orën 17:00 në buleverdin “Dëshmorët e Kombit”.

Një mesazh në rrjetet socale, Jul Deda shprehet se Kushtetuta kërkon ndihmën e të gjithëve për të shpëtuar veten dhe Shqipërinë.

Në mesazhin e tij, Jul Deda shkruan:

Sot, 2 Mars. Kushtetuta kërkon ndihmën tonë për të shpëtuar veten dhe Shqipërinë. Ajo është mbi gjithçka dhe si e tillë duhet ruajtur.
Shihemi ne orën 17:00 ne bulevard…! ✌