Ish deputeti Salianji publikon fotot e rilindasit të Devollit: I vetëm në bashki….

197

Ish deputeti demokrat Ervin Salianji ka publikuar në faqen e tij në facebook foto të rilindasit të bashkisë Devoll i cili bën të gjitha punët në bashki pas pushtimit me policë një ditë më parë të këtij institucioni,

“Kandidati për kryetar në Devoll i rrethuar nga qytetarët dhe i braktisur nga administrata sillet vetë si roje dyqani, e hap dhe e mbyll derën e godinës së bashkisë”, shkruan salianji.

Ja pstimi i tij i plotë:

‘I vetëm në bashki’

I mbetur i vetëm në godinën e bashkisë ku fle dhe ruhet me 150 policë kandidati për kryetar në Devoll i rrethuar nga qytetarët dhe i braktisur nga administrata sillet vetë si roje dyqani, e hap dhe e mbyll derën e godinës së bashkisë pas orarit zyrtar pasi largohen qytetarët!

ImageImage