Ilir Meta: Duke u dhënë një shans të rinjve i kemi dhënë një shans Shqipërisë të ecë më shpejt në rrugën e progresit

430
Lëvizja Socialiste për Integrim zhvilloi një takim me të rinjtë e LRI-së në Njësisë administrative nr. 5 të Tiranës.

Pjesë e këtij takimi ishte Kryetari i LSI-së, z. Petrit Vasili, Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta, kandidatët për deputetë të LSI-së së Qarkut Tiranë, Klajda Gjosha, Floida Kërpaçi, Kejdi Mehmetaj, etj.

Në fjalën e tij në këtë aktivitet, Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta vlerësoi rolin e rinisë shqiptare, duke u shprehur se çdo të riu i duhen dhënë shanse që Shqipëria të ketë një të ardhme më të mirë.

“Mbi të gjitha rinia i kërkon këto shanse, sepse pa një rini të motivuar për të qëndruar në vend për t’u arsimuar më mirë këtu, për të përvetësuar dijet më të fundit dhe njëkohësisht për të ta parë të ardhmen këtu ne nuk mund të kemi një Shqipëri me të ardhme. Vendi ka nevojë për qëndrueshmëri për besim, për siguri për stabilitet, për gjithëpërfshirje, për transparencë”, – tha Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta.
Sigal