Ilir Meta: 50% e kandidatëve tanë në këshillat vendore do jenë të rinj

79
Sigal

Kreu i PL, Ilir Meta ka zhvilluar një takim me anëtarët e rinj të partisë. Meta shkruan se përfshirja e të rinjve në Partinë e Lirisë do të fuqizojë rolin e tyre në vendimmarrje shumë shpejt, teksa shkruan se pak muaj na ndajën nga zgjedhjet vendore dhe rikthimi i opozitës dhe pluralizmit politik në Bashkitë e vendit. Meta ndër të tjera u ka premtuar të rinjve mbi 50 për qind e kandidatëve të PL në këshillat vendore do të jenë të rinj dhe të reja. “Kënaqësi të dëgjoja sot disa nga anëtarët më të rinj të Partisë së Lirisë. Përfshirja e të rinjve në Partinë e Lirisë do të fuqizojë rolin e tyre në vendimmarrje shumë shpejt. Pak muaj na ndajnë nga zgjedhjet vendore dhe rikthimi i opozitës dhe pluralizmit politik në Bashkitë tona. I garantova se mbi 50 për qind e kandidatëve tanë në këshillat vendore do të jenë të rinj dhe të reja. Partia e Lirisë do të bëjë gjithçka për t’u dhënë përfaqësimin e merituar të rinjve në vendimmarrje. Të rinjtë do të jenë Fuqia e Ndryshimit dhe Ndryshimi do të fillojë nga Tirana. ”- shkruan Meta.