Henze- EDi Ramës: ! Do ishte mir për ty dhe vëllain tënd të jepje dorheqje para zgjedhjeve.

281
Sigal

Me ane te nje statusi ne twitwe Martin Henze i pergjigjet Edi Rames duke i thene se eshte pergjegjjes per antikushtetueshmerine dhe se ben mir te jape dorheqje parazgjedhjeve si me e mira per te dhe vellain e tij

Ja statusi i tij
@ediramaal
Ju jeni fajtor për antikushtetutshmëri. Pushoni së foluri për pjekurinë demokratike. Tani do të ketë zgjedhje të reja në Shqipëri. Nëse jepni dorëheqjen si kryeministër para se të jete tepër vonë për ju dhe vëllain tuaj.