Grupimi i të rinjve “Reago”, vjen me një video therrëse për moshapjen e negociatave

517
Sigal

Dështimi për hapjen e negociatave nuk ka ndezur vetëm debatet politike dhe komentet e analistëve, por mbi të gjitha dëshpërimin dhe thyerjen e të rinjve shpresa e të cilëve zbehet dita ditës. Për këtë ka shprehur dufin e saj edhe Levizja Reago me një video të prodhuar nën okelion:  Valsi” i Shqipërisë, në “Ballon” e Bashkimit Evropian.

“BE , prej një kohe të gjatë, na ka ftuar në vallëzimin e “Negociatave”, në të cilin, rishtazi kemi hedhur hapat e gabuara, ose nganjëherë se kemi marrë fare mundimin e kërcimit.

Pavarsisht gabimeve, pengesave dhe vështirësive, Shqipëria e pasigurt, e lodhur dhe e fjetur pësoi rrëzimin e rradhës… jo nga pamundësia, por nga mungesa e vullnetit për të punuar drejt suksesit” thuhet në një qëndrim të lëvizjes e cila me këtë qëllim ka prodhuar edhe videon e mëposhtme që nuk duhet humbur.

<