Grisejda Myslimi: Ndryshimi i madh po vjen! Dita e triumfit të rinisë është më pranë se kurrë

149
Sigal

Grisejda Myslimi, kandidatja e LSI në qarkun e Vlorës, thotë se ndryshimi i madh po vjen dhe dita e triumft të rinisë është më pranë se kurrë.

Postimi i plotë i Grisejda Myslimit në Facebook:

Ndryshimi i Madh po vjen! 😍
Dita e Triumfit të Rinisë është më pranë se kurrë! 💪
Bashkohu edhe Ti🤝me energjinë e të rinjve vlonjatë për të marrë në dorë fatet tona, të VL❤RËS dhe të mbarë Shqipërisë.
Më 25 Prill, VL❤️RA do të votojë për të ardhmen e vajzave dhe të djemve të saj!
Të rinjtë do të jenë zëri i të rinjve në Parlament, do të punojnë dhe do t’u shërbejnë të rinjve nesër në Qeverisje!
VL❤RA kurrë nuk mund t’i votojë ata që shpopulluan VL❤RËN dhe e përmbytën atë me korrupsion.
VL❤RA kurrë nuk mund të votojë “Tërmetin” e vjedhjes së votave e të koncensioneve, mafiozët e “Astirit” dhe çimkat e tyre, që duan vazhdojnë të grabisin dhe zaptojnë të gjitha pasuritë e vlonjatëve, për t’i lënë ata në mjerim.
KURRË NUK DO TA LEJOJMË!
VL❤️RA VOTON LSI!🌹
VL❤️RA VOTON NUMRIN6️⃣! 🌹
VL❤️RA DO JA BËJË FORA!