FOTO/ Nis procesi i zgjedhjeve në LSI në gjithë Shqipërinë, radhë e madhe anëtarësh për votimet e Konventës

84
Ka nisur procesi i votimit për strukturat drejtuese të Lëvizjes Socialiste për Integrim. Që në nisje të procesit shihet një interesim i madh nga anëtarët e LSI për të zgjedhur anëtarët e rinj të Konventës Kombëtare.
Siç shihet edhe në pamjet e mëposhtme, dhjetëra anëtarë të LSI presin në radhë për të votuar përfaqësuesit që do të drejtojnë partinë.
Anëtarësia  e LSI brenda dhe jashtë vendit, veç votimit fizik, do të ketë mundësi që të përdorë votimin online përmes aplikacionit të posaçëm “Join LSI”.
    
Sigal