Fillon votimi i LSI Durrës për zgjedhjet për delegatë të Konventës Kombëtare dhe Kryetarin e LSI

137
Sigal

 

Votim fizik në zyrën qendrore të LSI Durrës por edhe elektorik. Proces votimi i ri për zgjedhjet e brendshme të partive politike në vend. Proces risi dhe transparent që përzgjedh ekipin fitues për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit 2021. Fitore që nis nga Durrësi e festohet në mbarë vendin.