Fatmir Xhafaj flet për reformën në drejtësi, mesazhet para se të votohet si ministër i Brendshëm

514
Pak para se të hynte në seancën plenare, ku sot pritet të votohet si ministër i Brendshëm, Fatmir Xhafaj njoftoi median për punët e fundit që kreu në krye të Reformës në Drejtësi.

“Përmbyllën me sukses ligjet e reformës në drejtësi, të cilët kërkojnë votim me shumicë të cilësuar”, tha Xhafaj, duke numëruar ligjet që pritet t’i kalojnë shumë shpejt Kuvendit për votim.

Ai theksoi se për ligjet ka pasur konsulence dhe konsultim të gjerë me ekspertët dhe shtoi se në lidhje me reformën, nga sot duhet ti drejtoheni Vasilika Hysit.
Sigal