Erion Ndrangheta dhe metodat e Mafies

220
Sigal

Banda e Ramës dhe Erion Ndraghetes sot kanë sulmuar institucionet.

Presidenti i Republikës është institucioni më i lartë i shtetit,por sekti i rrezikshëm sot ka kapërcyer çdo kufi me sulmin ndaj presidentit të republikës.
Përfaqësuesi i Ndraghetes ne Shqiperi , njeriu i pastrimit të parave të drogës Erion Veliaj ka guxuar me urdhër të padronit të sulmojë sot me disa banditë bashkiake dy institucione ,presidentin e republikës dhe një parti politike .

“Mos e detyro Presidentin e Republikës t’u bëjë thirrje qytetarëve të të përzenë që sot nga Bashkia e Tiranës, si një qen rrugësh të pasterilizuar, o provokator ordiner i skizofrenit me kartelë”, shkruan Blushi zëdhënësi i Presidentit.

Sipas tij, Veliaj nuk ka për ti shpëtuar kurrë dënimit qytetar, duke i kujtuar shembjen e Teatri.

“O vemje, mbaj shënim: 1. Nuk ke për t’i shpëtuar KURRË dënimit mbarëqytetar, as për shembjen kriminale të Teatrit Kombëtar, as për shumë afera të tjera. 2. MOS GUXO MË të bësh veprime të paligjshme dhe të porositësh dhunë kundër Opozitës, se do të dorëzojmë te gjykatësi popull o horr gjirizash dhe t’i besoj e kupton mirë se çdo do të thotë kjo”, thotë Blushi

Kjo nuk është as lajthitja e rradhës por është një guxim shumë i fortë që vjen nga një frymezim shumë i fortë. Frymëzimi është anti-shteti sepse sektet këtë cilësi kanë kryesore anti shtetin pas atij të perversitetit . Sekti i rilindjes i ka të forta të dyja këto linja .
Por një gjë eshtë e qarte kanë humbur toruan ,llogjikën dhe kjo është parathënia e humbjes së madhe.

/55news.al