Endrit Braimllari tek disa biznese në Korçë: LSI do t’i përkrahë me subvencione

72
Sigal

Kandidati për deputet i LSI, Endri Braimllari ka vizituar disa biznese në Korçë duke u paraqitur programin e LSI, e cila do të përkrahë biznesin me subvencione.

“Vizioni i Rilindjes për bizneset në Korçë ka qënë dhe është presioni me gjobat duke e çuar drejt falimentimit. Ne do të krijojmë një klimë pozitive bashkëpunuese me biznesin dhe me investitorët e huaj”, shkruan në një postim në Facebook Braimllari.

Postimi i plotë:

Vizioni i Rilindjes për bizneset në Korçë ka qënë dhe është presioni me gjobat duke e çuar drejt falimentimit.
LSI do të përkrahë biznesin me subvencione.
Ne do të krijojmë një klimë pozitive bashkëpunuese me biznesin dhe me investitorët e huaj.
#voto6lsi #lsi #zgjedhje25prill #shqiperiashtepiajuaj