Endrit Braimllari: Më 25 prill, krijojmë mundësi punësimi, shanse të barabarta dhe rikthejmë shpresën në vend

94
Sigal

Ditën e sotme, Sekretari i Përgjithshëm i LSI dhe njëkohëisht drejtuesi politik në Qarkun e Korçës, Endrit Braimllari ka vazhduar takimet me qytetarët e Korçës, të cilët tregojnë një entusiazëm të jashtëzakonshëm.

“Më 25 Prill, krijojmë mundësi punësimi, shanse të barabarta dhe rikthejmë shpresën në vend”,- shprehet Braimllari në një postim të tijin të shpërndarë në rrjetet sociale.

Postimi i tij i plotë:

Entusiazëm i jashtëzakonshëm tek qytetarët ne Korçë për ndryshimin e madh.
Më 25 Prill, krijojmë mundësi punësimi, shanse të barabarta dhe rikthejmë shpresën në vend.
#voto6lsi #lsi #zgjedhje25prill #shqiperiashtepiajuaj