EMRAT/ Opozita me 3 grupe parlamentare në Kuvend

57
Sigal

Opozita do të jetë me tre grupe parlamentare në Kuvend. Ata janë Grupi i Partisë Demokratike të Shqipërisë, Grupi i Aleanca për Ndryshim dhe Grupi për Demokraci dhe Integrim.

Grupi Parlamentar Aleanca për Ndryshim

Fatmir Mediu -Kryetar

Agron Duka -nënkryetar

Merita Bakiu- zëdhënës

Elda Hoti – Sekretar

Emilja Koliqi- anëtar

Dash Shehi- anëtar

Vangjel Dule- anëtar

Grupi parlamentar për Demokraci dhe Integrim

Mesila Doda -Kryetar

Ilda Dhori- nënkryetar

Andia Ulliri- zëdhënës

Nusret avdulla- sekretar

Shpetim Idrizi- anëtar

Selaudin Jakupllari -anëtar

Kasem Mahmutaj- anëtar

Në orën 17:00 pritet të mbahet seanca e parlamentit, ndërsa opozita rikthehet pas 2 vite e gjysmë mungesë në karriget e parlamentit.