EMRAT/ Nga Theodori Sallaku e Lefteri Lleshi, kush janë kandidatët për anëtarë të KQZ së re

186
Kryetari i KQZ, Denar Biba dhe anetaret Gezim Veleshnja, Edlira Jorgaqi, Bledar Skenderi, Hysen Osmanaj, Vera Shtjefni dhe Klement Zguri, gjate nje mbledhje te Komisionit Qendror te Zgjedhjeve, ku eshte diskutuar kerkesa e prokurorise per heqjen e mandatit te deputeteve Dashamir Tahiri dhe Shkelqim Selami, si dhe shkarkimin e kryebashkiakut te Kavajes, Elvis Roshi./r/n/r/nHead of the CEC, Denar Biba and members, Gezim Veleshnja, Edlira Jorgaqi, Bledar Skenderi, Hysen Osmanaj, Vera Shtjefni dhe Klement Zguri, during a meeting of the Central Election Commission, in which was discussed the request of the prosecution for the removal of lawmakers mandates Dashamir Tahiri and Shkelqim Selami and dismissal of Kavaja's mayor Elvis Roshi.
Sigal

Zbardhen emrat e kandidatëve për anëtarë të KQZ së re. Për 12 vendet vakante kanë aplikuar deri tani 25 persona, ndërkohë që afati i aplikimeve do të përfundojë në 18 shtator.

Mësohet se për kryekomisioner kanë aplikuar 6 kandidatë, ndërsa për zëvendës kryekomisioner kanë aplikuar 2 kandidatë. Ndërkohë, si komisionere ka aplikuar Lefterije Lleshi, Irsa Ruçi, Haki Mustafa.

LISTA E KANDIDATËVE

Irsa Rusi, komisionere dhe Komisioni Rregullator
Agim Paskali Komisioni Rregullator dhe KAS
Halil Hyseni-Komisioner
Hysen Osmanaj-Komisioner, zv.komisioner, komisioni Rregullator- KAS
Ledio Braho – KAS
Lefterie Lleshi- Komisioner, Komisioni Rregullator, KAS
Odeta Berberi – Komisioni Rregullator
Arens Cela – Komisioni Rregullator, KAS
Anjeza Dajzmaili – Komisioni Rregullator
Spiro Maliqi – Komisioni Rregullator, KAS

Naim Mecalla – Komisioni Rregullator
Redinela Beqiraj- KAS
Durim Grabova – Komisioni Rregullator, KAS
Farie Osmani – KAS
Arben Xhiku – Komisioner, zv.komisioner dhe Komisioni Rregullator
Theodori Sallaku – Komisioni Rregullator, KAS
Përparim Shullazi
Eldrina Karafili – KAS
Lealba Pelingu
Akil Mustafa – komisioner, zv.komisioner, Komisioni Rregullator
Arben Isaraj – KAS
Odeta Seferaj
Lindita Tako – Komisioni Rregullator, KAS
Kamerion Salillari
Ardian Myslimaj