Ekskluzive: Dokumenti që vërteton krimin ekonomik të Erion Veliajt. Prangat gati për kryebashkiakun që firmosi për 128 milionë euro jashtë ligjit

510
Sigal

Portali  ka siguruar dokumentin qe verteton miratimin e Erion Veliajt te buxhetit 128 milion euro me menyre te jashteligjshme, pa vendim te Keshillit  Bashkiak.

Sipas ligjit 139/2015 per veteqeverisjen vendore neni 54 Buxheti i Bashkise dhe ndryshimet e tij miratohen me vendim te Keshillit Bashkiak.

Shuma 128 milione euro shkoi ne favor te kompanise Energy Integrated BV.