“E goditën fort në kokë”, Sali Berisha e zbulon nga Berati: Rama çoi 8 banditë për të dhunuar ndërtuesin sepse … (Thirrje për protestë)

193
Sigal

Ky (Basha) harroi masakrën dhe u vërsul për karrigen e tij. Kjo përbën tradhëti të vërtetë dhe mashtrim ndaj jush. Shkelmim ndaj mundit dhe djersës tuaj. Sapo ikëm ne nga pushteti, nje ndërtues me tregon nje histori. I shkon banda e qeverisë djhe i thotë dëgjo ti, ato taksa do na i japësh ne, nuk keni punë me tatimet, i zgjedhin ne. Ato taksa do ja jap për tatiemt thotë ndërtuesi. Dhe unë i dërgova një mesazh kreut të meduzës dhe ai ia çon mesazhin banditëve të tij dhe i shkojnë 8 vetë dhe e godasin rëndë në kokë. Ai tha qëndrova , nuk u mposhta. Ne duhet të ngrihemi, dhe kemi detyrim për fëmijët tanë të ngrihemi në protestë, protestë dhe vetëm protestë. Ndaj jam këtu te ju. Me besim të plotë te ju, te çdo demorkat, të përgatitemi për protesta që Shqipëria kurrë nuk i ka parë. Nuk meritojmë ne të jemi votëshkelur, vullnet vjedhur. Meritojmë të jemi qytetar të lirë. Ja çojmë këtë mesazh. Natyrisht dueht të zgjidhim problemin tonë më parë.