Deklaratë e ish deputetit Vangjel Tavo nga qarku i Gjirokastrës mbi procesin zgjedhor

87

 

Edhe pse në këtë situatë përgjigja nga anëtarësia e LSI-së ka qenë maksimalisht e mundshme. Siç e shikoni deri tani janë rreth 197 votues vetëm për Bashkinë e Gjirokastrës vetëm për këtë qendër votimi dhe nga informacionet që kam nga Përmeti dhe Tepelena, ku votojnë dhe Këlcyra në Përmet, edhe Tepelena në Memaliaj, në total deri në këto momente kanë kaluar 400 votues, anëtarë të LSI-së.
Gjithashtu kohët e fundit në procesin e ristrukturimit dhe riorganizimit në LSI, ku janë zhvilluar zgjedhjet në organizatat e LSI-së, kemi pasur një numër të konsiderueshëm qytetarësh që janë bërë tashmë pjesë të kësaj force politike dhe këtë e them me kënaqësi pasi njerëzit, qytetarët e qarkut të Gjirokastrës, ashtu si edhe në të gjithë Shqipërinë, po i përgjigjen pozitivisht ftesës së LSI-së për t’u bërë pjesë aktive jo vetëm e forcës sonë politike, por për t’u bërë pjesë aktive e ndryshimeve të mëdha që do të pasojnë pas datës së 25 prillit.