Ç’po ndodh? Tirana është izoluar dhe nuk lejohet as hyrja e as dalja, ish-deputetin e kthejnë në shtëpi

64

Tirana është izoluar dhe nuk lejohet as hyrja e as dalja.

Ish-deputeti i PD-së, Luçiano Boçi ka debatuar me një efektiv policia në rrethrrotullimin e Bradasheshit.

Teksa ishte nisur drejt Tiranës, ku ka përplasje mes protestuesve dhe efektivëve të policisë pas shembjes së Teatrit Kombëtar.

Boçi ka dashur të futet në Tiranë, por nuk është lejuar dhe është kthyer sërish në Elbasan.